MusicVideoYouTube

Ndarboy Genk feat. Pendhoza – Salah Paham (Festival Suara Kerakyatan) mp3 download indir – video download indir – mp4 download indir




Ndarboy Genk feat. Pendhoza – Salah Paham (Festival Suara Kerakyatan)

Ciptaan : Pendhoza

Info Mabes Balker :
https://linktr.ee/MabesBalker

Original Video Salah Paham

Terimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua lur.
GAS POLL NDANGAK !

Thanks to :
Asmaralaya Art Production
https://www.instagram.com/asmaralaya_…
Volcano Production
https://www.instagram.com/volcano_pro/

Seduluran selawase, panjang umur dangdut cidro asmoro

Lirik : Salah Paham

koe teko ning aku
neteske eluh ning pipimu
beban opo sing ono ning uripmu

ceritakno karo aku
aku ning sandingmu
ojo mbok pendem gawe susah atimu

ra bakal awakku tego
weruh koe nandang loro
abote urip gawe atimu nelangsa

nanging kabeh ojo mbok anggep
aku iki dadi ono roso
aku mung pengen dadi sing selalu ono

koe malah terlalu dalam
mbok anggep kabeh kui katresnan
maaf kamu itu salah paham

sepurane aku ora biso tresno karo awakmu
mergo koe kui dudu pilihanku
kabeh wektuku wes kanggo awakmu
sing penting koe seneng iso ngguyu

aku karo koe sabendino barengan
mlaku mrono mrene kadang karo gandengan
nanging kabeh iki dudu mergo katresnan
mungkin lebih baik kita hanya berteman

yo sorry yen aku wes gawe koe baper
hilangno roso sayangmu sing wes kadung banter
dudu maksudku hanya memberi harapan
aku pengen ono nggo koe tekan mbuh kapan

koe malah terlalu dalam
mbok anggep kabeh kui katresnan
maaf kamu itu salah paham

sepurane aku ora biso tresno karo awakmu
mergo koe kui dudu pilihanku
kabeh wektuku wes kanggo awakmu
sing penting koe seneng iso ngguyu

sepurane aku ora biso tresno karo awakmu
mergo koe kui dudu pilihanku
kabeh wektuku wes kanggo awakmu
sing penting koe seneng iso ngguyu
sing penting koe seneng iso ngguyu

#Ndarboy #SalahPaham #Pendhoza
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

  Format Kalite İndir
  MP4 360p
  MP4 480p
  MP4 720p
  MP4 1080p
  MP3 Yalnız Ses


İlgili Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu